Skip to content
Staff Picks

Bereid je voor op de zomer met PUMA!

18 mei 2022 17:45
Bereid je voor op de zomer met PUMA!

Van maandag 16 mei 2022 tot en met zondag 22 mei 2022 krijg je bij PUMA tot wel 50% korting op verschillende items. Denk hierbij aan sneakers, T-shirts, broeken en accessoires voor dames, heren en kinderen. Samen met PUMA kan iedereen zich klaarmaken voor de zomer! Er is geen code nodig, de korting gaat automatisch van de prijs af.

Aangezien het aanbod vrij groot is, hebben wij een overzicht gemaakt van onze favorieten uit de sale. Hopelijk kunnen we op deze manier jullie inspiratie geven bij het shoppen van een nieuwe outfit. Mocht er toch niets voor je tussen zitten, neem dan vooral een kijkje op de website van PUMA voor het gehele aanbod.

Classics Tie Dye T-shirt

Dit T-shirt bevat een Tie Dye print wat een stoere look geeft aan je gehele outfit. De relaxed-fit van het shirt biedt niet alleen comfort, het zorgt ook voor een oversized look.

Classics Tie Dye T-shirt
Classics Tie Dye T-shirt

Tape TR 10” short

De Tape TR 10″ is gemaakt van sweatstof, wat hem ideaal maakt voor de warme dagen. Daarnaast loopt er PUMA Tape over de pijpen die net even een extra detail geven aan je outfit.

 TR 10” short 
 TR 10” short 

RS-Fast

De RS-Fast is geïnspireerd op sci-fi, dit is terug te zien aan de veelvoudige lijnen die gebruikt zijn voor het design. Het is een kleurrijke schoen die in ieder geval erg opvalt. De gebruikte PUMA technologieën zorgen dat deze sneaker iedere dag optimaal comfort kan bieden.

RS-Fast 
RS-Fast PUMA zomer

CLSX boyfriend T-shirt

De colorblocking op dit shirt zorgt voor kleur in je outfit. Het is subtiel, maar valt toch op. De boyfriend fit zorgt voor een oversized look. Het shirt is gemaakt van katoen van het Better Cotton Initiative, waardoor je ook nog eens duurzame katoenteelt support.

CLSX boyfriend T-shirt PUMA zomer
CLSX boyfriend T-shirt

Essentials Logo legging

Deze legging is gemaakt van een zachte katoenmix. Daarnaast heeft de legging een strakke pasvorm wat zorgt voor een sportieve vrijetijdslook. Het PUMA No. 1-logo op de linkerbovenbeen maakt dit minimalistische design compleet.

Essentials Logo legging
Essentials Logo legging PUMA zomer

Mirage Sport Loom

De Mirage Sport Loom maakt gebruik van verschillende materialen, zo komt het bovenwerk in een combinatie van leer en suède. Doordat de sneaker een witte kleur heeft is de schoen overal mee te matchen.

Mirage Sport Loom
Mirage Sport Loom

MATCHERS T-shirt

Dit shirt is ideaal voor elk kind, het heeft een losse pasvorm waardoor ze genoeg bewegingsruimte hebben tijdens het spelen. Het logo op de borst zorgt voor een stoere look.

MATCHERS T-shirt PUMA zomer
MATCHERS T-shirt

teamLIGA Youth Football Shorts

De teamLIGA short combineert dryCELL-technologie met een tailleband met trekkoord. Waardoor de short een koel gevoel en optimale pasvorm kan bieden.

teamLIGA Youth Football Shorts
teamLIGA Youth Football Shorts

Wild Rider Rollin’

Deze stoere Wild Rider sneakers maken elke outfit compleet. De sneakers hebben een nylon met suède bovenwerk. De PUMA strip geeft een extra touch aan de schoen.

Wild Rider Rollin’
Wild Rider Rollin’

Power T-shirt

Met de relaxte pasvorm zit je altijd goed met dit T-shirt! De simpele colorblocking zorgt dat het shirt overal mee te matchen is. Waardoor je kind altijd stijlvol de deur uit kan.

Power T-shirt
Power T-shirt PUMA zomer

Runtrain short

Deze shorts hebben een stijlvolle pasvorm. Door de combinatie van dryCELL- en miDori®-biowick-technologie zullen de shorts altijd comfortabel zitten.

Runtrain short PUMA zomer
Runtrain short

Wild Rider Grip LS

Deze sneaker is geïnspireerd op de futuristische emblemen van het stadsleven en heeft een opvallend bovenwerk van textiel met imitatieleren overlays. De overlays geven dimensie aan de schoen. Door de witte kleur kan de sneakr overal bij gedragen worden.

Wild Rider Grip LS PUMA zomer
Wild Rider Grip LS PUMA zomer

Dit waren onze favorieten uit de PUMA Ready for Summer sale, zit er toch niets voor je tussen? Neem dan vooral zelf een kijkje op de website van PUMA. Met PUMA ben jij helemaal klaar voor de zomer. De korting loopt van maandag 16 mei 2022 tot en met zondag 22 mei 2022.

Bekijk onze nieuwspagina voor meer kortingsacties zoals deze!