Skip to content
Upcoming

Bepaal je eigen prijs op de nieuwste New Balance 650 x No Vacancy Inn

5 mei 2020 15:26
Bepaal je eigen prijs op de nieuwste New Balance 650 x No Vacancy Inn

Er is weer een nieuwe samenwerking aangekondigd, en dit keer is het een bekende; New Balance x No Vacancy Inn zetten de samenwerking voort met het heerlijke 650 model. Het gaat alleen wat lastiger worden, er komen namelijk maar 400 van dit paar online wereldwijd. Het 650 model kwam origineel uit in 1995 en heeft sindsdien altijd colorways met aardetinten gekregen, en dat geldt ook voor deze aankomende collab. 5 mei wordt het paar gedropt, en er is geen verkoopprijs vastgesteld. In plaats daarvan, worden ze uitsluitend gelanceerd via StockX.

No Vacancy Inn heeft al eerder samengewerkt met New Balance, het 650 model werd al eerder in juli door de oprichters en mee geëxperimenteerd. Nu is het de derde sneaker van de reeks “Water en WiFi”. Eerdere releases waren de 990v3 in Navy Black en Grey met rode veters.

New Balance 650 x No Vacancy Inn

De liefde die No Vacancy Inn had voor het New Balance 650 model was noodzakelijk voor de samenwerking, zo begon namelijk het denkproces. Ze hielden van het model en de ‘gumsole’ die gelijk zou opvallen. Er is gekozen voor zachte aardetinten, die zijn verwerkt met eersteklas stoffen en een eenvoudige merkbenadering. De samenwerking zet het No Vacancy Inn het thema “Water en WiFi” voort, de metafoor voor de twee dingen die we allemaal nodig hebben. De exclusieve hangtag USB-sleutel bevat een privémix, met een arrangement van deuntjes die in deze onzekere tijden geluisterd zijn.

Release info

Vandaag, op 5 mei 2020 zullen ze verkrijgbaar zijn, er zullen wereldwijd maar 400 paar uit komen. Er is dus geen verkoopprijs vastgesteld, ze worden online gezet bij StockX en daar kun je als consument de prijs zelf bepalen. Dit wordt gedaan op een blinds veiling platform waarmee de consument de marktprijs dus zelf bepaalt. Meebieden? Check dan deze link! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date over de hottest releases en sneaker nieuwtjes.

Images by: Stockx