Skip to content
Newsfeed

Bekijk hier de officiële beelden van de adidas NMD S1

15 september 2021 15:46
Bekijk hier de officiële beelden van de adidas NMD S1

Adidas voegt een nieuw paar aan hun NMD lijn toe en deze worden de adidas NMD S1 genoemd. De schoen is een vernieuwde variant van het klassieke NMD model en werd voor het eerst gespot aan de voeten van Pharrell Williams. Gelukkig laat adidas ons niet langer wachten en zijn de officiële beelden van het vernieuwde silhouet eindelijk verschenen.

Geschiedenis van de adidas NMD

Het NMD model werd voor het eerst gelanceerd in 2015 met de adidas NMD_R1 PK ‘OG’. Voor zijn eerste release droeg het model een zwarte bovenwerk met een trekker op de hiel. De sneaker heeft een witte middenzool en een zwarte buitenzool. Op het middenzool zijn twee blokjes te vinden, één in het rood en één in het blauw.

Image by Sneakerfreaker

Adidas wilde met dit model de PrimeKnit materialen combineren met hun BOOST technologie. Verder is het silhouet geïnspireerd op de ontwerpen van drie verschillende schoenen. Zo zien wij een aantal elementen van de adidas Boston Super, Rising Star en Micropacer terugkomen op de sneaker.

Uiteindelijk trok het model een hoop populariteit naar zich toe en werd de NMD één van onze favorieten. Zo hebben wij over de jaren heen verschillende paartjes van het model voorbij zien komen, waarbij elke sneaker een ander colorway met zich mee bracht.

adidas NMD S1 | GZ7900

Net als de normale NMD bevat het nieuwe silhouet een primeknit bovenwerk. Deze is volledig wit met een zwart accent op de hiel. De middenvoering van het model is transparant waardoor je de drie strepen van het merk beter kunt zien. Ook de veters van de sneaker is wit, waarop blauwe spikkels te vinden zijn.

Daarnaast heeft het model een vernieuwde middenzool, deze valt net wat hoger dan de originele middenzool van de NMD. Op de middenzool zijn drie blokken te vinden die uitsteken. Dit geeft het model wat meer vorm. Verder vind je nog een aantal brandingen op het middenzool en op één van de blokjes.

Het meest opvallende detail aan de sneaker is natuurlijk het profiel aan de onderkant van de buitenzool. Deze kleuren net als de middenzool wit en bestaan uit kleine adidas logo’s. Bekijk de officiële beelden van het paar hieronder.

De adidas NMD S1 heeft helaas nog geen officiële releasedatum, maar wordt dit jaar nog wel verwacht. Wil je deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

adidas NMD S1
adidas NMD S1
adidas NMD S1
adidas NMD S1
adidas NMD S1
adidas NMD S1
adidas NMD S1