Skip to content
Newsfeed

Ontdek hier de nieuwe Patta x Nike Air Max 1 The Wave – ‘Maroon’

18 oktober 2021 19:00
Ontdek hier de nieuwe Patta x Nike Air Max 1 The Wave – ‘Maroon’

De nieuwste sneaker samenwerking van Patta en Nike viel goed in de smaak tijdens de release in begin oktober 2021. De oranje golvende mudguard op de Air Max 1 werd binnen no-time uitverkocht. Vele sneakerliefhebbers waren ook enthousiast toen er bekend werd gemaakt dat de ‘The Wave’ collectie een blauwe ‘Noise Aqua’ colorway er bij zal krijgen. Ook zijn er de eerste beelden gedeeld van een nieuwe colorway: de Patta x Nike Air Max 1 The Wave – ‘Maroon’.

Hoewel de blauwe versie bijna identiek is aan de eerste release van de ‘Monarch’ colorway, verschilt de ‘Maroon’ versie wat meer van beide paartjes. Zo zijn de bovenste overlays niet wit, maar hebben dezelfde rood-paarse kleur die de golvende mudguard ook heeft. De swoosh en de veters hebben eveneens deze tint gekregen. De kleur oranje is aangebracht aan de binnenkant van de sneaker en op de bovenste eyelets voor een contrasterend effect.

Welke colorway van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave – ‘Maroon’ collectie is jouw favoriet? Wanneer de ‘Maroon’ colorway zal releasen is nog niet bekend. Houd daarom onze News en Release pagina’s goed in de gaten!