Newsfeed

Bekijk de Off-White x Nike Air Force 1 Mid hier

2 november 2021 14:40
Bekijk de Off-White x Nike Air Force 1 Mid hier

Virgil Abloh en Nike brengen samen de Off-White x Nike Air Force 1 Mid uit. Voor deze samenwerking hebben de twee namen een hoop aanpassingen aan het klassieke model toegevoegd wat de sneaker een uniek design geeft.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid | DO6290-001

Voor de samenwerking is het Air Force 1 Mid model gebruikt. Hierop zijn een hoop details aan toegevoegd die de sneaker een unieke uitstraling geeft. Zo is het grootste gedeelte van het bovenwerk gemaakt van doorschijnende materialen. Hierop zijn een paar geweven accenten op verwerkt. De sneaker is off-white van kleur en heeft een synthetische basis onder het doorschijnend materiaal.

Ook de Swoosh op het middenpaneel is gemaakt van doorschijnend materiaal en steekt van de schoen uit. Daarnaast is de Off-white branding op het middenpaneel te vinden in het zwart.

Over de tong heen zijn dubbele veters geplaatst in het wit en grijs. De overlay op de hiel heeft een wit kleurtje gekregen en het klittenband-strap op de tong komt gekleed in een donkere grijstint.

Een ander opmerkelijk detail, zijn natuurlijk de zolen. Zo zijn de middenzolen wit en hebben een golvende vorm gekregen. Daarnaast is er ook een oranje Air Unit in de middenzolen verwerkt.

De buitenzolen hebben ook een aanpassing gekregen en ontvangen een gehele nieuwe vorm. Dit onderdeel is grijs van kleur en heeft een uitstekend profiel aan de onderkant. Hierop zijn accenten op geplaatst in de kleuren groen, blauw en roze.

Helaas heeft de Off-White x Nike Air Force 1 Mid nog geen officiële releasedatum ontvangen. Het paar zal hoogstwaarschijnlijk in 2022 gedropt worden.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid
Off-White x Nike Air Force 1 Mid
Off-White x Nike Air Force 1 Mid
Off-White x Nike Air Force 1 Mid
The Turnover