Upcoming

Bekijk de atmos x Asics Gel Lyte 3 Subway Pack hier

29-10-2021
Bekijk de atmos x Asics Gel Lyte 3 Subway Pack hier

Samen met het Japanse sneaker boetiek atmos brengt Asics twee nieuwe paartjes van de Gel Lyte 3 uit. De paartjes zijn onderdeel van het atmos x Asics Gel Lyte 3 Subway pack en zijn geïnspireerd door de metrokaarten van New York en Tokio.

atmos x Asics Gel Lyte 3 Subway Pack

atmos is een Japanse sneaker boetiek en werd door Hidefumo Hommyo in 2000 opgericht. Naast het verkopen van sneakers en streetwearitems, heeft het merk ook zijn eigen label. atmos groeide over de jaren heen steeds groter uit en heeft inmiddels samengewerkt met merken zoals Nike, adidas en Puma.

atmos Seoul store | Image by Yejin Jo

Ook Asics is een aantal keren met atmos samengekomen en nu brengen de twee merken de Subway Pack uit. Het pack bestaat uit twee varianten van de Gel Lyte 3 en halen hun inspiratie uit de metrokaarten van New York en Tokio. Zo heeft het eerste paartje een bovenwerk gekregen waar de metrokaart van New York te zien is. Het tweede paartje heeft de metrokaart van Tokio.

Om je outfit compleet te maken, zijn er ook bijpassende puffer jassen in de collectie te vinden. Deze jassen komen van het merk ‘First Down USA’. Ook deze items hebben de metrokaarten van New York en Tokio gekregen, met het merklogo van First Down USA op de borst gestikt.

New York en Tokio staan beide bekend als snelbewegende steden en hebben een uitgebreid vervoerssysteem. Daarnaast zijn deze twee steden bewust gekozen doordat zij niet alleen atmos representeren, maar ook het Japanse Merk ‘First Down USA’ waar de puffer jassen afkomstig van zijn.

Helaas heeft de atmos x Asics Gel Lyte 3 Subway Pack nog geen officiële releasedatum ontvangen.

atmos x Asics Gel Lyte 3 Subway Pack
atmos x Asics Gel Lyte 3 Subway Pack