Newsfeed

Bekijk de Air Max 90 SE ‘Running Club’ hier

6 november 2021 15:00
Bekijk de Air Max 90 SE ‘Running Club’ hier

De Air Max 90 SE ‘Running Club’ is een uniek paartje. Het model komt gekleed in een aantal verschillende kleuren en zal hoogstwaarschijnlijk aan het eind van 2021 gereleased worden.

Air Max 90 SE ‘Running Club’ | DC9336-300

Dit nieuwe variant van de Air Max 90 heeft een hoop opmerkelijk elementen gekregen. De schoen is opgebouwd uit de materialen mesh, leer en suède en komt gekleed in een aantal verschillende kleuren.

Als eerst kleurt de basis van dit paartje licht groen. De overlays op de mudguard, middenpaneel en hiel hebben een donkergroen en oranje kleurtje gekregen. De Swoosh op het middenpaneel is wit en sluit mooi aan op de veters en middenzolen.

Verder zijn de overlays rondom de veters oranje, evenals de binnenvoering. Daarnaast zijn de accenten naast de veters geel. Een ander opvallende detail op dit paartje, is de metalen Swoosh op de tong. Deze is zwart van kleur en is afgewerkt met een zilveren rand. Als laatst zijn er meerdere tags op het model vinden. Op deze tags zijn de termen ‘AMCR’, ‘Beavertown, OR’ en het Nike logo gestikt.

Helaas hebben de kicks nog geen exacte releasedatum ontvangen. Het paar zal naar verwachting aan het eind van 2021 gereleased worden.

Air Max 90 SE 'Running Club'
Air Max 90 SE 'Running Club'
Air Max 90 SE 'Running Club'
The Turnover