Newsfeed

Beelden van de Travis Scott x Nike Air Trainer 1 ‘Light Smoke Grey’

18 november 2021 11:58
Beelden van de Travis Scott x Nike Air Trainer 1 ‘Light Smoke Grey’

Nike en Travis Scott zullen drie verschillende colorways van de Air Trainer 1 releasen. Eén van deze kleurenschema’s heet ‘Light Smoke Grey’ en heeft een fris uiterlijk.

Het bovenwerk van de Air Trainer 1 is gemaakt van verschillende materialen. Corduroy speelt op dit paartje de grootste rol en is op bijna elk element van het bovenwerk te vinden in verschillende grijze tinten. Om de hiel en rondom de neus zit een gebreid materiaal in wit en zwart.

Op de voorvoet zit een gele strap waar ‘CACT.US CORPORATION’ op staat. De grenzende overlay aan de buitenkant is ook in deze gele kleur. Op de hiel staat dezelfde branding tekst. Boven deze tekst zit een lichtgrijze rits. Op het bovenwerk zitten allerlei drukknopen. Als de sneaker net nieuw is zit hier een schild omheen met instructies hoe je deze er af krijgt en met het Cactus Jack logo.

In plaats van de omgekeerde Swoosh die wij nu gewend zijn van deze samenwerking, hebben Nike en Scott het toch anders aangepakt. De Swoosh aan de buitenkant is omlijnd met contrasterende stiksels en de Swoosh aan de binnenkant is omgedraaid.

Vanwege de incidenten op het Astroworld Festival is het niet zeker wanneer de Travis Scott x Nike Air Trainer 1 zal releasen. Wil jij deze graag aan jouw eigen collectie toevoegen? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.

Travis Scott x Nike Air Trainer 1
Travis Scott x Nike Air Trainer 1
Travis Scott x Nike Air Trainer 1
Travis Scott x Nike Air Trainer 1
The Turnover