Skip to content
Upcoming

BBC x adidas NMD Hu RELEASE UPDATE

30 april 2019 13:53
BBC x adidas NMD Hu RELEASE UPDATE

We hebben er even op moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver. De BBC x adidas NMD Hu is onderweg, en wordt gereleased op vrijdag 3 mei. Dit keer in twee verschillende colorways met het bekende ‘Heart’ en ‘Mind’.

In oktober 2018 kwam er al een collectie uit met hetzelfde model. Dit was de Pharrell Williams X adidas Originals X BBC – HU NMD. Dit was een sneaker in een andere colorway. De samenwerking tussen Billionaire Boys Club en adidas wordt opnieuw herhaald met deze gloednieuwe sneaker. BBC is opgericht door de bekende artiest Pharrell Williams en Nigo in 2005. De gloednieuwe BBC x adidas NMD Hu bestaat uit twee verschillende colorways inclusief een excl. paar.

De details

Allereerst heb je de blauwe colorway. Deze heeft een combinatie van zwart met blauw en witte elementen. De witte kleur zie je voornamelijk terug komen op de midsole en in de veters. Deze sneakers bevatten de tekst ‘Heart’ en ‘Mind’, dit is ook wit van kleur. Het blauw is alleen te zien in een patroon. Dit is vertaald in een blok patroon. Het logo van BBC staat op de hiel van de sneaker weergegeven met een “B”, en het adidas logo op de andere sneaker. De veterconstructie is weer hetzelfde zoals bij de eerdere colorway. Deze colorway zal online verkrijgbaar zijn op vrijdag 3 mei. Daarnaast is er nog een andere colorway, en dat is de groene. De sneaker is exact hetzelfde als de blauwe versie, alleen is het blauwe patroon ingeruild voor groen. De groene variant is ook tegelijkertijd een exclusief paar. Deze zal namelijk alleen verkrijgbaar zijn bij BBC zelf.


Pharrell Williams X BBC X adidas Hu NMD 'Power Blue

EF7387 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
EF7387
BBC x adidas NMD Hu EF7387
BBC x adidas NMD Hu EF7387

BBC x adidas NMD Hu (Exclusief paar)

BBC x adidas NMD Hu EF7387