Skip to content
Upcoming

BAPE heeft het BAPESTA model een denim make-over gegeven

5 maart 2020 14:15
BAPE heeft het BAPESTA model een denim make-over gegeven

Het is 2020 en dat betekend dat de 20e verjaardag word gevierd van BAPE’s populairste sneaker, de BAPESTA! De laatste paar maanden hebben we al veel bijzonder colorways langs zien komen, maar deze nieuwste colorway is toch wel de meest opvallende. De nieuwste colorway van de BAPESTA komt in een upper geheel gemaakt van denim!

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van verschillende soorten denim met de hiel, mudguard en overlays in verschillende kleuren blauw die verschillen van indigo naar stonewash. Op de toebox en midfoot is de bekende BAPE camo te vinden. Deze camo is gemaakt van fijner materiaal.

Denim zou denim niet zijn zonder leer. Een grote leren tag is schuin op de voorvoet gegooid met daarin het logo van BAPE. Het iconische sterren logo op de zijkant en hiel patch zijn ook gemaakt van leer, terwijl de kleur bruin ook terug komt in de veters en gum mid en outsole. Qua BAPE branding zien we op de hiel, tong, patch aan het sterren logo en voorop de veters het logo of de text BAPE terug komen.

De vrouwen exclusive BAPE Denim BAPESTA zal releasen op 7 maart 2020 via de BAPE Webshop. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


BAPESTA Denim
BAPESTA Denim
BAPESTA Denim
BAPESTA Denim
Images by BAPE_Japan