Skip to content
Upcoming

Back to the 80’s met de Saucony Azura

20 december 2018 09:52
Back to the 80’s met de Saucony Azura

De retro sneaker is een van de meest populaire sneakers van de afgelopen periode. Een nieuwe generatie kan op deze manier de oude colorways dragen. Terwijl het voor de ‘oudere’ is het mogelijk om een stukje jeugd weer te dragen. Saucony is dan ook gekomen met de Saucony Azura.

De Saucony Azura is in 1988 geïntroduceerd, het was een schoen die niet zomaar een hype deed volgens maar echt met innovatie kwam. De meest uitgesproken innovatie op de sneaker was dan ook de TRB, Torsional Rigidity Bar. De TRB is namelijk gemaakt van het lichte en sterke Kevlar.

De retro van de Sauconny Azura heeft dan ook weer precies de zelfde look als de schoen uit ’88. De colorway bestaat voornamelijk uit wit en word versterkt met de kleuren geel en blauw. Om het geheel af te maken is er niet alleen een sneaker beschikbaar maar ook een bijpassend T-Shirt en crewneck.

Het gehele pack is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Wil je direct de gehele set rocken check dan Exclusive Store!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Saucony Azura Retro

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €100,-
Colorway: White/Yellow/Blue
Stylecode: S70437-1
Bekijk hier de storelist>>