Skip to content
Upcoming

AURALEE en New Balance slaan wederom handen ineen.

4 februari 2020 12:42
AURALEE en New Balance slaan wederom handen ineen.

Vorig jaar debuteerde AURALEE hun inaugurele sneakers-samenwerking met de Tokyo Design Studio van New Balance. De RC-2 was een grote hit door de minimalistische aanpak van AURALEE en is momenteel bijna onvindbaar. Nu de 2020 zomercollectie in aantocht is hebben de twee merken besloten hun handen wederom ineen te sluiten. AURALEE legt zijn focus op het klassieke jaren 70 New Balance COMP100 model.

Het model kwam voor het eerst uit aan het einde van de jaren 70 waarna het eigenlijk vrij snel weer verdween. New Balance heeft recentelijk nieuw leven geblazen in het klassieke model. De bekendheid van het model was alleen nog te danken aan New Balance fanaten of atleten uit de jaren 70.

Voor deze komende release heeft AURALEE wederom een minimalistische look gekozen. Deze komende release staat in het teken van Tonal colorways. Beide sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig nerfleer waarop een dikke nerf zichtbaar is. De eerste colorway is uitgevoerd in een licht grijze kleur. Als je meer een liefhebber bent van donkere kleuren is de tweede dark-tan colorway wellicht iets voor jou.

Het premium lederen materiaal wordt subtiel afgewerkt met gestampte New Balance branding op de tongue en op de heel van beide sneakers. Onder de upper ligt een robuuste tonal midsole die een iets-wat houterige look heeft.

De AURALEE x New Balance COMP100 zal 8 februari 2020 uitkomen in beide colorways.