Skip to content
Upcoming

Atmos dropt twee Nike sneakers op Air Max Day 2020

12 maart 2020 16:15
Atmos dropt twee Nike sneakers op Air Max Day 2020

De favoriete dag van alle sneaker liefhebbers zit eraan te komen namelijk Air Max Day! Op deze dag kunnen wij vele sneaker release verwachten, maar er is toch een release die er ver boven uit steekt. Op 26 maart 2020, Air Max Day, kunnen we namelijk 2 Nike modellen verwachten in samenwerking met Atmos!

Air Max Day is een jaarlijkse viering van alle Air Max modellen, die plaats vind op 26 maart. Het wordt op 26 maart gevierd, omdat dit de datum is dat de Air Max 1 voor het eerst uit kwam in 1987. Air Max Day, begonnen in 2014, is bedoeld als een viering voor alles wat Air Max te bieden heeft. Vaak worden er ook nieuwe stijlen en modellen onthuld. Dit jaar is dat de Nike Air Max 2090. Deze sneaker combineert de toekomst met de alles wat goed is van de Air Max 90.

Atmos brengt dit jaar met Air Max Day twee modellen uit samen met Nike. De twee modellen die de twee merken uit brengen zijn de Air Max 90 en het laatst uitgekomen model, de Air Max 2090. Op alle twee de modellen komen camouflage patronen en op de Air Max 90 toch wel een erg bekende.

Nike Air Max 90 ‘Reversed Duck Camo’ | Closer Look

De base van de Air Max 90 is gemaakt van rood mesh met daar over heen leren overlays. Deze leren overlays hebben de wel bekende ‘Duck Camo’ als print. De ‘Duck Camo’ bevind zich ook op de lederen tong met een rode patch erop. De Swoosh heeft een glimmende tumbled leather look. Het bovenwerk van de sneaker zit op een witte midsole met de midsole wedge is het zwart. De Air Unit is mooi rood en complimenteert zo de upper. De zool wordt afgerond door een rood met zwarte outsole.

Nike Air Max 2090 | Closer Look

Het bovenwerk van de Air Max 2090 heeft een stealth look met Duck Camo op de mesh toebox. Meer zwart komt op de glanzende mudguard, die helemaal naar achter loopt op de sneaker. Fel rode hits komen op de tong, stitching onder de Swoosh, hiel en rondom de Air Unit. Nike branding is te vinden op de midfoot, waar de outline van de Swoosh te zien is, en op de zijkant van de hak, waar in het groot “AIR” staat. De sneaker word afgemaakt door een witte midsole.

De release van de twee sneakers staat nu op 26 maart 2020, Air Max Day, maar kan nog veranderen naar een andere datum. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Atmos x Nike Air Max 90 'Reverse Duck Camo'

Verwacht in 2024

Naar alle aanbieders
Atmos x Nike
Atmos x Nike
Atmos x Nike
Atmos x Nike
Images by Nike

Atmos x Nike
Atmos x Nike
Atmos x Nike
Atmos x Nike
Atmos x Nike
Images by Nike