Upcoming

atmos x Nike Air Max 95 ‘Imperial Blue’

21 juni 2019 16:41
atmos x Nike Air Max 95 ‘Imperial Blue’

atmos zet hun samenwerking met Nike voort door een all-black Nike Air Max 95 te maken. De laatste keer dat het Japanse streetwear merk werkten aan een Air Max 95 was in begin 2018.

atmos is een Japanse streetwear en sneaker winkel gevestigd in Tokio, Japan. atmos is opgericht door Hidefuni Hommyo in 2000. Voordat atmos bekend werd, was het een minuscuul winkeltje is de smalle straatjes van Tokio. Enkele jaren later was atmos niet meer weg te denken uit de Japanse streetwear scene en had vele samenwerkingen gekregen met onder andere Nike, adidas, ASICS en Puma. atmos is nu uitgegroeid tot 6 winkels in Tokio en 1 in Osaka met ook nog een outlet in New York en Seoul.

De details

De upper van de atmos x Nike Air Max 95 heeft een zwarte mesh base met een zwarte nubuck overlay. Om de zwarte kleur te doorbreken is de Swoosh en het Nike Air Max logo op de tong ‘Imperial Blue’ gemaakt. Het donkere bovenwerk van de Air Max 95 rust op een zwarte mid- en outsole.

Deze exclusieve atmos x Nike Air Max 95 released 26 juni op atmos-tokyo voor €170,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


atmos x Nike Air Max 95
atmos x Nike Air Max 95
atmos x Nike Air Max 95
Images by atmos
The Turnover