Skip to content
Upcoming

Atmos X Asics Gel-Lyt III ‘Worldmap’ dropt begin 2019

21 december 2018 15:27
Atmos X Asics Gel-Lyt III ‘Worldmap’ dropt begin 2019

De Japanse Sneaker boutique Atmos is al jaren lang een van de grootste namen over de gehele wereld. De nieuwe collab tussen Asics en Atmos staat dan ook in het teken van de wereldkaart.

Zowel Asics als Atmos zijn Japanse grootmachten in hun eigen gebied. Asics behoord tot de 5 grootste producenten van sportartikelen. Atmos is een van de grondlegger van uitgesproken sneaker collabs. Bij Atmos zijn ze niet bang om grenzen op te zoeken qua kleuren en materialen.

De volgende sneaker maakt dan ook gebruik van een all-overprint van de wereldkaart. Door dat er veel water op een wereld kaart zit oog de sneaker over het algemeen blauw. De sneaker heeft natuurlijk weer zijn herkenbare gesplitste tong. De outsole word afgemaakt door een wit, zwart en deel doorzichtig deel.

De sneaker heeft al bij een klein aantal retailers een release gehad. Heb jij deze nou gemist? Geen probleem op 04.01.2018 is namelijk een grotere release! Check hier onder snel alle info en de foto’s.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store en de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Atmos X Asics Gel-Lyt III ‘Worldmap’

Releasedatum: 04.01.2018
Prijs: €130,-
Colorway: Sky/Peacoat
Stylecode: 1191A197-400
Bekijk hier de storelist>>

Images by: 43einhalb