Skip to content
Upcoming

ASICS Gel-Lyte III OG ‘Orange/Purple’

28 september 2020 19:10
ASICS Gel-Lyte III OG ‘Orange/Purple’

De ASICS Gel-Lyte III bestaat dit jaar 30 jaar en dat wordt goed gevierd. De sneaker is dit jaar naar zijn OG shape teruggegaan dat exact hetzelfde is als bij de releases uit de jaren 90. Nu komt de sneaker in een opvallende ‘Orange/Purple’ colorway.

De ASICS Gel-Lyte III kwam voor het eerst uit in 1990. Het paartje viel meteen op doormiddel van de gespleten tong die was geïnspireerd op de GEL-LD RACER. De sneaker is het go-to model voor retro uitgaven en heeft enorm veel samenwerkingen gehad over de jaren. Nu in 2020 zijn veel OG colorways terug aan het komen en worden kleuren toegevoegd op de originele colorblocking.

ASICS Gel-Lyte III ‘Orange/Purple’

Deze kleurencombinatie werkt enorm goed op het silhouet. Een wit nylon basis wordt gecombineerd met oranje accenten zoals op de tong, veters en Asics logo op de hiel. De paarse kleur is terug te vinden op de hiel en mudguard die beide zijn gemaakt van suède. Op de midfoot zit zwart gaas dat wordt gecombineerd met het Tiger Stripe logo in het wit met paarse omlijning. Onder de upper zit een wit met cyaan midsole.

De sneaker komt uit op dinsdag 6 oktober bij Asics voor €120. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


ASICS Gel-Lyte III OG 'Orange/Purple'

1191A266.102 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Images by Asics