Skip to content
Upcoming

Alexander Wang x adidas Futureshell // Coming soon

24 mei 2019 15:14
Alexander Wang x adidas Futureshell // Coming soon

Alexander Wang heeft al meerdere keren een mooie collectie gecreëerd in samenwerking met adidas. Ook nu mocht hij van adidas weer een nieuw silhouet ontwerpen om aan zijn prachtige collectie toe te voegen. De Amerikaanse ontwerper heeft ditmaal de nieuwe sneaker een zeer futuristische look gegeven. Tevens heeft hij bij dit ontwerp meteen twee colorways gemaakt.

De details

Om te beginnen heeft de upper van dit nieuwe silhouet een chroom achtige look. Bij de eerste colorway heeft hij gekozen voor een zilveren upper en bij de tweede colorway heeft het een zwarte kleur. Tevens heeft de sneaker de traditionele adidas overlays in dezelfde kleuren als de upper. Daarnaast is het adidas logo zowel op de tong als op de upper ondersteboven geplaatst. De tong heeft een zwarte kleur en de naam Alexander Wang staat hierop uitgeschreven. Ten slotte heeft dit silhouet een dikke zwarte zool. Al met al heeft deze sneaker een zeer toekomstige look en dat maakt hem echt compleet.

Beide colorways zullen zaterdag 25 mei gereleased worden en zullen een kostprijs van €250,- bevatten. Ben jij benieuwd waar en hoe laat je dit pareltje kan bemachtigen? Kijk dan voor meer informatie even op onze releasekalender.


adidas x Alexander Wang Futureshell 'Platin Metalic'

EE8489 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders

adidas x Alexander Wang Futureshell 'Core Black'

EE9027 · Prijs vanaf €279,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas