Skip to content
Upcoming

Happy Air Max Day 🔥 Korting

26 maart 2019 13:13
Happy Air Max Day 🔥 Korting

Vandaag, 26 maart 2019, is het weer zo ver. De dag dat Nike het ontstaan van de Nike Air Max viert aan de hand van de internationale Nike Air Max Day. Maar Nike is niet de enige die het succes van de Air Max 1 viert. Verschillende retailers geven op deze dag fikse kortingen op de Air Max modellen die zij aanbieden.

Dit jaar is het alweer 32 jaar geleden dat het eerste Air Max model, de Nike Air Max 1, uitkwam. Vanaf deze release zijn er vele andere modellen uitgekomen met de herkenbare Air technologie in de zool. Waar Nike de afgelopen jaren met veel vette, originele en limited edition releases kwam, pakt het sportmerk het dit jaar heel anders aan. Nike wil namelijk in samenwerkingen met de grootste retailers teruggeven aan de community. De campagne van dit jaar draagt dan ook de naam ‘Give Fresh Air’.

Tijdens Air Max Day zijn er bij een aantal shops verschillende kortingsacties aan de gang. Natuurlijk specifiek gericht op de Nike Air Max modellen, maar soms ook op het gehele assortiment. Denk hierbij aan BSTN, Sneakerbaas, Sneakershop en Caliroots. Per shop vind je hieronder de informatie die jij nodig hebt om van deze kortingen gebruik te maken!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Buy now or cry later 😉


Maha – 20% korting

Bij Maha Amsterdam ontvang je vandaag tijdens Air Max Day 20% korting op alle Air Max modellen. Deze korting kan jij ontvangen op het moment dat je bij het afrekenen de volgende kortingscode gebruikt: AMD19.

Air Max 1 ‘Vast Grey/Spruce Aura’

Prijs: €135,- €108,-
Colorway: Vast Grey/Spruce Aura
Stylecode: 319986-043
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>
Gebruik code: AMD19


BSTN – 20% korting

BSTN geeft vanwege Air Max Day vandaag 20% korting op de alle Air Max modellen die zij verkopen. Daarnaast biedt BSTN 44% korting op alle kleding die zij aanbieden.
Deze korting kan jij ontvangen op het moment dat je bij het afrekenen de volgende kortingscode gebruikt: AIRMAXDAY

Air Max Light

Prijs: €139,99 €111,99
Colorway: White/Blsck-Dark Grey-University Gold
Stylecode: AO8285-102
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>
Gebruik code: AIRMAXDAY


Sneakerbaas – 20% korting

Ook sneakerbaas geeft fikse kortingen op Air Max Day. Waar BSTN zich qua sneakers alleen richt op de Air Max modellen, geeft Sneakebaas 20% korting op werkelijk alles. Met de code: 2603, krijg je de mooiste paar sneakers al met 20% korting.

Nike Air Max 1 SE

Prijs: €134,95 €107,96
Colorway: White / Team Orange
Stylecode: CD1530-100
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>
Gebruik code: 2603


Sneakershop – 15% korting

Sneakershop kan natuurlijk niet achterblijven en biedt een mooie 15% korting op al hun Air Max modellen. Deze korting wordt, in tegenstelling tot de voorgaande twee shops, niet verrekend met een daadwerkelijke kortingscode. De korting is al doorberekend in de prijs die wordt weergegeven.

Nike Air Max 1 ‘Black & White’

Prijs: €134,95 €114,71
Colorway: Black/White-Light Bone
Stylecode: AH8145-009
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Caliroots – 25% korting

Als laatste shop in dit blog, maar wel met de meeste korting, staat Caliroots. Zij bieden maar liefst 25% korting op alle sneakers. Wel vallen er een aantal uitzonderingen onder deze kortingsactie. De sale en een aantal limited editions zijn namelijk uitgesloten van deze actie. Door gebruik te maken van de code: SNKRS25, zie je de prijzen in je winkelmandje met 25% dalen.

Nike Air Max 97 LX ‘Throwback Future’

Prijs: €189,- €141,75
Colorway: Black Laser Fuchsia Thunder Gr
Stylecode: AV1165-001
Shoplink:Klik hier om de sneaker te shoppen >>
Gebruik code: SNKRS25