Upcoming

Het nieuwe Air Max 90 design rechtstreeks uit Area 51

23 september 2019 14:00
Het nieuwe Air Max 90 design rechtstreeks uit Area 51

Het klassieke Nike Air Max 90 model heeft door de jaren heen al vaker een nieuwe colorway gekregen. Dit keer wordt er een alien achtige draai gegeven aan het iconische AM90 design. De Nike Air Max 90 ‘New Species’ zal 28 september 2019 verschijnen.

Deze Air Max 90 heeft verschillende texturen op de upper die op de huid van sci-fi en horror monsters lijken. Een groot deel van de upper heeft een slangenhuid textuur. Andere delen van de upper hebben daarentegen een zachte gladde nubuck textuur in een subtiel grijze tint. Dit contrast laat de slangenhuid structuur nog meer naar voren komen. Deze slangenhuid zorgt niet alleen voor de alien look maar ook voor een premium uitstraling. High-end merken gebruiken al jaren lang dierenhuid voor het benadrukken van de premium kwaliteit. De natuurlijke roze kleur op de vetersluiting en de binnenkant ondersteunt de levendige uitstraling. Ook de felle groene details dragen bij aan de alien look. De Swoosh is fel groen met de slangenhuid structuur en de midsole heeft dezelfde fel groene kleur. Deze sneaker zou zomaar uit Area 51 kunnen komen met dit design.

De Nike Air Max 90 ‘New Species’ zal op 28 september 2019 verkrijgbaar zijn bij o.a. Nike.com en verschillende retailers zoals Patta, Baskèts en Size?. Houd onze Sneaker Release Kalender in de gaten voor meer informatie over nieuwe releases.


Nike Air Max 90 Premium 'New Species'

CQ0786-001 · Prijs vanaf €241,-

Naar alle aanbieders
Images by 43einhalb

The Turnover