Skip to content
Upcoming

Een nieuwe colorway voor de Air Max 1 is onderweg

18 september 2020 15:00
Een nieuwe colorway voor de Air Max 1 is onderweg

De Air Max 1 is weer terug van weggeweest en dat is heerlijk om te zien. Met de laatst uitgekomen SNKRS Day en DENHAM Air Max 1 kunnen we ons alweer verheugen op een nieuwe release.

Een lange tijd hebben wij geen nieuwe releases gezien van de Air Max 1, de geruchten gingen zelfs rond dat de productie van de sneaker was gestopt. Gelukkig waren deze geruchten niet waar en kunnen we onze collectie weer uitbreiden met mooie nieuwe Air Max 1’s. De Air Max 1 kwam voor het eerst uit helemaal terug in 1987. Dit was de eerste sneaker die een zichtbare Air Unit in de hak had. De sneaker was ontworpen door Tinker Hatfield die op het begin van zijn idee als gek werd verklaard. Mensen zeiden dat er een gat in de sneaker zat en het nooit duurbaar zou blijven. Niks is minder waar en 23 jaar later is het nog steeds een van de populairste modellen van Nike.

Nike Air Max 1 ‘Satin’ | CZ8138-100

De mudguard op het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zwart suede terwijl de mesh toebox en midsole contrasteren in het wit. Een opvallend detail is de silveren midfoot en hiel, want deze zijn gemaakt van satin. Een bruine kleur rondom de enkel en voorvoet ronden de sneaker af. Op de hak van de sneaker staat niet het normale Nike Air logo, maar is het dit keer vervangen door een box met daarin “NIKE” en daaroverheen in een graffiti stijl ook weer “NIKE”. De sneaker wordt afgerond door een rode midsole met spikkels als detail.

Een releasedatum voor de Air Max 1 ‘Satin’ is nog niet bekend gemaakt, maar wordt ergens in de aankomende maanden verwacht bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Max 1 'Satin'

CZ8138-100 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'Satin'
Air Max 1 'Satin'
Air Max 1 'Satin'
Images by Nike