Skip to content
Upcoming

Air Jordan Mars 270 ‘Shattered Backboard’ komt eraan

25 juli 2019 14:03
Air Jordan Mars 270 ‘Shattered Backboard’ komt eraan

We zagen al eerder dat de Air Jordan Mars 270 in een ‘Glow in the Dark’ colorway verscheen. Nu komt deze nieuwe Jordan sneaker in de populaire ‘Shattered Backboard’ colorway die we natuurlijk kennen van de Air Jordan 1.

Air Jordan Mars 270

De Air Jordan Mars 270 is een van de nieuwste modellen van Jordan Brand. In deze sneaker hebben ze elementen van de meest klassieke Jordan modellen gecombineerd met de nieuwste technologie van Nike. In de Mars 270 zit namelijk de Air Unit van een Nike Air Max 270. Hierdoor is de sneaker onwijs comfortabel. Naast de nieuwe technologie zien we elementen van klassieke Jordans verder op het bovenwerk.

Laten we beginnen met de Air Jordan 1. Deze is terug te vinden rondom de enkel, bij de toebox en natuurlijk de Swoosh. Het model dat we daarna terug zien in de Jordan Mars is de Air Jordan 4. Met de Jordan 4 bedoelen we natuurlijk het gaas over de Swoosh op het bovenwerk. Deze is kenmerkend voor de Air Jordan 4. Vervolgens zien we de Air Jordan 5 terug bij de veter ogen van de sneaker. De Air Jordan 6 is uiteraard terug te vinden bij de enkel van de sneaker waar de kenmerkende pull tab van de Air Jordan 6 zit.

Shattered Backboard

De Shattered Backboard colorway kennen we natuurlijk van de Air Jordan 1. Op de Jordan Mars 270 zien we het oranje en zwart vooral terug op de voorkant van de sneaker. Op de hak van de sneaker zien we vooral de kleur wit. Daar zit ook het Jumpman logo in het zwart.

De Air Jordan Mars 270 ‘Shattered Backboard’ wordt verwacht in de herfst van 2019. Net als de andere colorways zal hij verkrijgbaar zijn voor €160,- bij Nike.com en verschillende retailers. Check de foto’s van de nieuwe colorway hieronder.

Air Jordan Mars

The Turnover