Skip to content
Upcoming

Air Jordan Legacy 312 Low in een nieuwe colorway

6 maart 2019 11:58
Air Jordan Legacy 312 Low in een nieuwe colorway

Jordan komt met een gloednieuw model en er zijn nu officiële afbeeldingen van. Het gaat om de Air Jordan Legacy 312 Low ‘Pale Vanilla’ die in maart gereleased gaat worden. De exacte datum is nog niet bekend.

De iconische olifanten versiering van de welbekende Air Jordan 3 was een herkenbaar element. Dit is een paar keer verwijderd en vervangen door glad leer en premium suède. Op de gloednieuwe Air Jordan Legacy 312 Low ‘Pale Vanilla’ is er besloten dit opnieuw te doen met een boterachtig textiel dat een licht bruine tint heeft. Toch heeft de sneaker ook een paar elementen die wel bij het origineel blijven zoals de Air Jordan 1-geïnspireerde bovenkant.

De details

De nieuwe Legacy 312 Low komt in een ‘Pale Vanilla’ colorway. De bovenkant van de sneaker is bekleed met vanilleleer. De olifantenprint wordt verwijderd en vervangen door suède. Daarnaast is de tong zwart met het welbekende Air Jordan logo in het geel. Zowel de Swoosh, de veters en de binnenkant van de sneakers zijn zwart. Op de midsole zie je weer het geel terugkomen. Voornamelijk is de midsole wit. De gele outsole maakt het ontwerp compleet.

De releasedatum zal in maart plaatsvinden. De exacte datum is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check dan de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan Legacy 312 Low 'Pale Vanilla'

CD7069-200 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan Legacy 312 Low 'Pale Vanilla' CD7069-200
Air Jordan Legacy 312 Low 'Pale Vanilla' CD7069-200
Images by Nike