Skip to content
Upcoming

Air Jordan Delta brengt technologie en vakmanschap samen

31 maart 2020 19:00
Air Jordan Delta brengt technologie en vakmanschap samen

Al sinds de introductie van de eerste Air Jordan is Nike direct gaan doorontwikkelen. Al snel volgde de Air Jordan 2 en de Air Jordan 3. Toen Peter Moore de Air Jordan 1 in 1984 op de markt had gezet had hij nooit kunnen verwachten dat Jordan Brand nog 33 andere, signature, modellen uit zouden brengen. We zijn nu op het moment beland dat Jordan de brug tussen high-end en tech-wear steeds korter aan het maken is. Het resultaat is deze Air Jordan Delta collectie.

Met de Jordan Delta brengt Jordan Brand zijn erfgoed van hoogwaardig materiaalvakmanschap en hightech constructiemethoden samen. De schoen is ontworpen voor dagelijks gebruik en wordt benadrukt door een bovenwerk van ademend mesh en aangevuld met weelderige suède overlays. Het interieur is naadloos om slijtage te voorkomen. Hij zorgt voor een soepel gevoel tegen de voet voor comfort gedurende de hele dag. Extra vulling aan de heel en ergonomische tong- en hiellussen geven verder prioriteit aan het functionele ontwerp.

Onder de voeten heeft de Jordan Delta Nike React-schuim over de volledige lengte. Het abstracte visgraatpatroon van de schoen, dat verwijst naar een basketbalsteun voor tractie, biedt ondersteuning en lichtgewicht flexibiliteit.

Minimale branding, in de vorm van handgetekende elementen, laat de vorm en constructie van de Jordan Delta voor zich spreken. Zijn boodschap is de moderne uitdrukking van het merk Jordan an sich.

De Air Jordan delta SP in een ‘Sail/Photo Blue’ colorway zal uitkomen op 4 april 2020 bij geselecteerde Jordan retailers en nike.com. De ‘Vachetta Tan’ colorway komt op 14 mei in volledige gezinsgrootte en de ‘Black’ colorway verschijnt op 6 juni.

Check ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste nieuws en updates over de meest actuele sneaker releases.

Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Images by Nike.com