Skip to content
Upcoming

Air Jordan Apex Utility Official Look

16 januari 2019 14:09
Air Jordan Apex Utility Official Look

De Air Jordan Apex Utility is een van de nieuwste silhouettes van Jordan Brand. Nike heeft nu officiële foto’s gedeeld van het nieuwe model en daar is een hoop technologie te zien.

Wat gelijk opvalt aan het nieuwe silhouetten is natuurlijk de transparante upper. Onder het transparante materiaal op de upper zit Flyknit in de kleuren wit, zwart en rood. De kleuren en de vormen doen denken aan de iconische Air Jordan 1. Vooral als je kijkt naar de hoge enkel en de kleuren. Voor optimaal comfort op het basketbal veld zit er React technologie in de zool. Deze techniek is al eerder toegepast op vele hardloop schoenen en een aantal basketbal schoenen zoals de Hyperdunk en Jordan Superfly. De react zool zorgt ervoor dat je geweldige demping hebt bij elke stap op het veld.

Verder aan technologie zit er een cord op de hak van de sneaker. Hiermee kan je de Jordan Apex Utility gemakkelijk strakker en losser trekken.

De Jordan branding is bijna niet terug te vinden op de sneaker. Het Jumpman logo is alleen zichtbaar onder op de zool. Verder staat er links op het bovenwerk bij de veters heel klein Jordan. Verder lijken er een aantal cijfers op de tong te staan. Tenslotte staat op het lipjes voor en achter op de sneaker de tekst; ‘Visitor’.

De Air Jordan Apex Utility zal in 2019 uitkomen bij Nike. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan Apex Utility

Releasedatum: 2019
Prijs: €200,-
Colorway: Black/Red-White
Stylecode: BQ7147-006

Air Jordan Apex Utility
Air Jordan Apex Utility
Air Jordan Apex Utility
Air Jordan Apex Utility
Air Jordan Apex Utility
Air Jordan Apex Utility