Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 9 ‘University Gold’ komt in 2021

18 mei 2020 20:26
De Air Jordan 9 ‘University Gold’ komt in 2021

Vandaag komen wij met de een introductie van een model wat we de laatste die niet meer zo vaak zien verschijnen. Het gaat om de Air Jordan 9. Het model heeft een zwart/gouden colorway gekregen en heeft hierdoor echt een premium feeling gekregen. De naam van het model is de Air Jordan 9 ‘University Gold’.

Het begin in 2020 bijna dagelijks te worden dat wij met nieuwe leaks komen van Air Jordan’s of Dunk modellen. Modellen als de Dunk Low of de Air Jordan 1 zijn hotter dan ooit. Het is echter wel nieuw voor ons dat de Air Jordan 9 out of the blue ineens een nieuwe colorway krijgt.

Het model is gemaakt van een zwart/grijzen bovenwerk/ We zien dat ze gebruik gemaakt hebben van suede voor het bovenwerk en een glad matzwart lederen materiaal voor de mudguard die door loopt tot de heel. Verspreid over de sneaker zien we gouden details. Deze details geven de sneaker de ‘kers op de taart’ die hij anders nodig zou hebben gehad. 

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend van deze Air Jordan 9 ‘University Gold’. Het gerucht gaat dat hij uit zal komen in het eerste kwartaal van 2021. Dit betekend dat we helaas nog wel even moeten wachten. Zoals altijd is de kans groot dat de sneakers uitgebracht zullen worden via Nike.com.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor eventuele updates over deze release.

Jordan 9 'University Gold'