Skip to content
Newsfeed

Air Jordan 6 UNC colorway wordt binnenkort gereleased

29 september 2021 20:16
Air Jordan 6 UNC colorway wordt binnenkort gereleased

De Air Jordan 6 komt met een nieuwe colorway. Het ‘UNC’ kleurenpalet van Nike is geen onbekende en is al op meerdere modellen verschenen. De Jordan 6 is de volgende in dit rijtje en zal in 2022 gereleased worden.

Air Jordan 6 UNC l CT8529-410

De Air Jordan 6 werd in 1991 voor het eerste uitgebracht en was ontworpen als basketbalschoen. Zo won basketballer Michael Jordan zijn eerste NBA- championship in dit Nike model. In de afgelopen twintig jaar heeft deze Jordan veel verschillende colorways gehad en de ‘UNC’ is er eentje waar we al op zaten te wachten.

In de basketbal carrière van Michael Jordan, heeft de speler drie seizoenen bij de University of North Carolina (UNC) gespeeld. De kleuren van de Amerikaanse school waren wit en ‘university blue‘. Deze kleuren zijn al in meerdere Jordan modellen teruggekomen zoals de Air Jordan 1 en Retro 4.

Dan is het nu de beurt aan de Air Jordan 6. De upper van de sneaker heeft de ‘university blue’ kleur gekregen, evenals de tong en details op de hieltab en zool. De overlays op het model hebben een witte kleur gekregen. Op het middenpaneel zijn perforatiegaatjes te vinden. Dit helpt de schoen ademen.

Op de hiel is het Jordan embleem gestikt en op de tong is het Jumpman logo te zien. De middenzool heeft een zwart met witte kleuren combinatie. Verder heeft de buitenzool een doorschijnende ‘icy’ blauwe kleur gekregen.

De exacte releasedatum van deze sneaker is nog onbekend. Wel zal de sneaker in 2022 gereleased worden. Houd onze releasekalender in de gaten om dit paartje en andere releases niet te missen. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle laatste updates en nieuwsberichten.

Als je de release mist, kun je altijd een paar oppikken op een marktplaats zoals GOAT of Flight Club!

Air Jordan 6 UNC
Air Jordan 6 UNC
Air Jordan 6 UNC
Air Jordan 6 UNC
Air Jordan 6 UNC
Air Jordan 6 UNC