Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ komt uit in september

23 juli 2020 14:17
De Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ komt uit in september

Één maand geleden liet Jordan Brand de volledige 2020 line-up zien. In deze collectie zitten twaalf sneakers waaronder een WMNS exclusive Air Jordan 6. De Air Jordan 6 ‘Translucent’ heeft na één maand dan eindelijk een releasedatum.

De Air Jordan 6 had een geheel nieuw design ten opzichte van alle vorige Air Jordan releases. De sneaker was ontworpen door Tinker Hatfield en was voor het eerst gereleased in 1991. De toebox was verstevigd, er zaten twee gaten in de tong en was de hiel tab gemaakt van plastic. Later in het jaar versloegen de Chicago Bulls de Los Angeles Lakers tijdens de NBA Finale. Tijdens deze finale droeg Michael Jordan de Air Jordan 6 ‘Infrared’.

Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ | CK6635-001

De sneaker krijgt een een kleuren pallet van charcoal en smokey grey. De smokey grey kleur is vooral te vinden op de midfoot en tong terwijl de charcoal kleur de rest van het bovenwerk overneemt. Doorzichtige TPU panelen worden geplaatst op de midfoot. De upper wordt afgerond door een half doorzichtige hiel tab en zilveren Jumpman tag. Onder het bovenwerk zit een grijs met zwarte midsole en doorzichtige outsole.

De Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ komt uit op 24 september bij Nike voor €170. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 6 WMNS 'Translucent'

CK6635-001 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6 'Translucent'
Air Jordan 6 'Translucent'
Images by Nike