Skip to content
Upcoming

Air Jordan 6 Retro ‘Infrared’ release UPDATE

14 februari 2019 09:21
Air Jordan 6 Retro ‘Infrared’ release UPDATE

Het liet even op zich wachten maar eindelijk is het zo ver. Zaterdag 16 februari om 09:00 zal de Air Jordan 6 Retro ‘Infrared’ gereleased worden. Dit is de sneaker die Michael Jordan droeg toen hij zijn eerste NBA titel won.

De Air Jordan 6 Retro ‘Infrared’ werd door Michael Jordan voor het eerst gedragen in de wedstrijd op 10 februari 1991, in zijn thuisstaat North Carolina. Op die dag in 1991 was het bijzonder voor MJ om thuis te mogen spelen. Hij was het gesprek van de dag dankzij de AJ VI in zwart en infrared, en was met 26 punten dé topscorer, waarmee hij zijn team uiteindelijk ook hielp winnen.

De sneaker heeft een opvallend uiterlijk. Dit komt door de kleuren die gebruikt zijn. De basis van de sneaker is zwart met een reflecterende laag van 3M aan de outsole. Verder zijn er infraroodaccenten gebruikt op de midzool. De combinatie van zwart met infrarood zorgt ervoor dat de sneaker zo opvalt. Dit is de eerste keer sinds 2000 dat de legendarische ‘Infrared’ colorway van de Air Jordan 6 zal terugkeren met Nike Air-branding in OG-stijl. Kortom een zeer bijzondere sneaker.

Na lang wachten is het dus bijna zo ver. Zaterdag 16 februari om 09:00 zal de nieuwe Air Jordan 6 Retro ‘Infrared’ gereleased worden. De sneaker zal vanaf de €185,- gaan kosten.

Wil je op de hoogte blijven van deze iconische sneaker? Check de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 6 Retro 'Infrared'

384664-060 · Prijs vanaf €181,-

Naar alle aanbieders
Images: Sneakerjagers