Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 6 ‘Carmine’ dropt in 2021

3 juni 2020 08:09
De Air Jordan 6 ‘Carmine’ dropt in 2021

De afgelopen maanden ging het gerucht van de terugkeer van de Air Jordan 6 ‘Carmine’ rond. We kunnen nu eindelijk het goede nieuws aanbieden dat deze release is bevestigd door Nike. Ze hebben dit gedaan met de bekendmaking van een releasedatum. Het gaat helaas nog wel even duren maar deze klassieke Air Jordan 6 ‘Carmine’ zal uitkomen in het begin van 2021.

Het model is een van de meest iconische colorways van de Air Jordan 6. Met de klassieke Chicago Bulls look in rood, wit en zwart ga je nooit de mist in met deze sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van leer en suède. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is uitgevoerd in het wit. De tussenpanelen en de toebox zijn rood en gemaakt van het suède materiaal.

Alhoewel Nike deze release al wel heeft bevestigd moeten we nog wel even wachten voor ze uitkomen. Zo zullen deze Air Jordan 6 ‘Carmine’ pas uitkomen op 21 februari 2021. Helaas hebben we momenteel nog geen officiële foto’s van de nieuwe variant van deze release. Check daarom de foto’s hieronder van een voorgaande release.

Ondertussen bekijk je de Sneakerjagers Releasekalender voor updates in de sneakerwereld. Ook check je hier het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Ook zie je hier de meest hyped sneakers van dit moment, geselecteerd door de sneakerfreaks zelf.

Carmine
Carmine