Skip to content
Upcoming

Er komt mogelijk een Off-White x Air Jordan 5 ‘Grape’

19 maart 2020 16:02
Er komt mogelijk een Off-White x Air Jordan 5 ‘Grape’

In het begin van 2020 werden Off-White x Nike fans weer blij verrast met een nieuwe Off-White x Air Jordan collab. Toen der tijd gebruikte ze een model wat ze nog niet eerder hadden gebruikt: de Air Jordan 5. Al vlak na de release van die Off-White x Air Jordan 5 toonde Virgial Abloh, de oprichter van het merk, een witte variant. Momenteel gaan er foto’s rond van deze release en het ziet er dus naar uit dat de Off-White x Air Jordan 5 ‘White’ nu ook officieel een feit is.

De Air Jordan 5 was het derde model van de Air Jordan serie die ontwikkeld was door de legendarische sneakerontwerper Tinker Hatfield. Al sinds zijn introductie in februari 1990 is het model niet meer weg te denken uit de basketbal cultuur. Naast Basketbal werd het model ook al snel populair in andere culturen, zoals de subcultuur Hip Hop.

Door de jaren heen is het model langzaam uitgegroeid tot een van de meest geliefde Air Jordan modellen. Het model laat zien dat het een perfecte basis kan zijn voor een breed spectrum van colorways.

Sinds de eerste keer dat Nike samenwerkte met Off-White op ‘The Ten’ collectie is de samenwerking direct populair geworden. Door de jaren heen hebben we verschillende releases voorbijgekomen maar de laatste tijd is het wat stil rondom de Off-White x Nike collabs. Het is dus een verademing dat deze release er aankomt.

De details van deze Off-White x Air Jordan 5 ‘Grape’

Er gaan momenteel beelden rond van een foto van de witte Air Jordan 5 x Off-White ‘White’. Als we echter goed kijken in de afbeelding zien we vaag op de achtergrond een andere colorway. Het ziet ernaar uit dat het gaat om de welbekende ‘Grape’ colorway. Gezien de kwaliteit van de foto kunnen we nog niet heel veel details geven over deze sneaker en of hij überhaupt uit zal komen.

Betreft de Air Jordan 5 x Off-White ‘White’ is er momenteel helaas nog geen releasedatum bekend. We verwachten deze release echter vroeg dan laat. Houdt ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste sneakernieuws.

Off-White x Air Jordan 5
Images by: @Wavegod_thelegend