Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 5 SE ‘Oregon’ keert terug in 2020

21 april 2020 16:04
De Air Jordan 5 SE ‘Oregon’ keert terug in 2020

2020, het jaar van de Air Jordans. Naast al het geweld rondom talloze Air Jordan 1 releases speelt Jordan Brand goed in op de huidige hype door andere modellen ook weer in de spotlight te zetten. Eén van deze modellen is de Air Jordan 5. Het model heeft voor veel sneakerfanaten een stevige plek in ‘De top 5 sneakermodellen’. De Air Jordan 5 die nu weer uit gaat komen is er eentje die wel heel speciaal is. We hebben het in dit geval over de Air Jordan 5 SE ‘Oregon’.

De Air Jordan 5 SE ‘Oregon’ kwam voor het eerst uit in 2014 als een player exclusive (PE) voor Oregon basketballers. De colorway van de sneaker was uiteraard gebaseerd op het lokale basketbalteam, de Oregon Ducks. Het felgroene bovenwerk kreeg gele accenten en op de heel werd het Ducks logo afgebeeld. Al met al een ontzettende harde colorway die bij veel Jordan verzamelaars direct de harten stal. 

Air Jordan 5 SE ‘Oregon’ | CK6631-307

In 2020 staat er voor deze Air Jordan 5 ‘Oregon’ weer een retro op het programma. Dit keer komt het model uit onder de naam Air Jordan 5 SE ‘Oregon’. Het model heeft dezelfde colorway als zijn voorganger uit 2014.

Momenteel hebben we nog geen officiële foto’s van deze release en hij is ook nog niet bevestigd door Nike zelf. Aangezien het nieuws over deze release rondgaat als een lopend vuurtje verwachten we eerder vroeg dan laat een bevestiging. ZSneakerHeadz vermeld wel in zijn leak dat de 2020 variant geen Oregon branding zal hebben.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor eventuele updates over deze release. Je vindt hier ook het complete overzicht met releases die nog komen gaan, geweest zijn en het meest gehyped zijn.

Air Jordan 5 Retro 'Oregon'

CK6631-307 · Prijs vanaf €292,-

Naar alle aanbieders
Oregon
Oregon