Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 5 ‘Anthracite’ komt uit in 2021

12 juni 2020 16:42
De Air Jordan 5 ‘Anthracite’ komt uit in 2021

Enige tijd geleden introuceerde wij de Air Jordan 6 ‘Triple Black’. Het ziet er nu naar uit dat Nike en Jordan Brand voorlopig nog niet klaar zijn met de donkere colorway. Desondanks dat de zomer om de hoek is blijven de donker colorways toch nog komen. Hezien de colorway verwachten we daarom ook pas dat deze Air Jordan 5 ‘Anthracite’ pas uit zal komen in het begin van 2021.

De Air Jordan 5 is het derde Jordan model wat ontworpen is door de legendarische sneakerontwerper Tinker Hatfield.  In dit geval is het bovenwerk van de sneaker volgestopt met donkere kleuren. Zo is het bovenwerk gemaakt van een nubuck-achtig materiaal en uitgevoerd in het zwart. Het Jumpman logo op de tongue is echter wel grijs gemaakt. 

Als finishing touch hebben ze gekozen voor een ‘icy-outsole’ in de vorm van een translucent materiaal.

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend van deze Air Jordan 5 ‘Anthracite’ maar we verwachten dat hij uit zal komen in 2021. Zoals altijd zal dat zijn bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

In de tussentijd bekijk je de Sneakerjagers Releasekalender voor het meest complete overzicht van alle sneakers die nog komen gaan. Ook check je hier de meest hyped sneakers van dit moment.

Anthracite