Upcoming

Een kleine release update van de Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’

8 oktober 2019 15:15
Een kleine release update van de Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’

In eerste instantie zou de Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’ aanstaande zaterdag, 12 oktober 2019 uitkomen. Echter heeft de release wat vertraging opgelopen en zal de sneaker pas in december uitkomen. Ook zijn er nieuwe foto’s opgedoken van de sneaker dus lees snel verder om op de hoogte te zijn van de laatste informatie.

Nu zit je misschien te denken: “Waarom zou ik als sneakerliefhebber in de winter, met alle sneeuw etc, nieuwe sneakers kopen?”. Hier heeft Jordan Brand rekening mee gehouden, want het model beschikt niet alleen over kleuren die perfect bij het weer passen. Ook de materialen zijn namelijk aangepast op het weer. Dit keer zijn is de basis niet gemaakt van plastic netting, maar van synthetisch materiaal. De tong biedt extra warmte doordat hij gevoerd is met een wollige, ruige stof. De outsole is wel gewoon gemaakt van rubber.

Het is nog niet precies duidelijk wanneer de sneaker nou precies uitkomt. Volgens sommigen komt de Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’ uit op 2 december 2019 en volgens anderen komt de sneaker op 21 december 2019 uit. Houd goed onze Releasekalender in de gaten en check hieronder de officiële afbeeldingen van de Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’.


Air Jordan 4 Winter 'Loyal Blue'

CQ9597-401 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Winter
Air Jordan 4 Winter
Images by Nike

The Turnover