Skip to content
Upcoming

Air Jordan 4 ‘Cool Grey’ released donderdag 1 augustus

17 juli 2019 16:11
Air Jordan 4 ‘Cool Grey’ released donderdag 1 augustus

We zagen al eerder dat de Air Jordan 4 ‘Cool Grey’ deze zomer uit zou komen. Na 15 jaar komt de grijze colorway van de Air Jordan 4 dus terug. Nu de releasedatum bekend is en er officiële foto’s beschikbaar zijn is het een mooi moment om de Air Jordan 4 eens goed te bekijken.

De ‘Cool Grey’ colorway van de Air Jordan 4 kwam voor het eerst uit in 2004. Wat deze release vooral kenmerkte was het geweldige kleurenschema van Cool Grey, Chrome, Dark Charcoal en Varsity Maize. In 2004 was de sneaker al een groot succes en nu, om het 30 jarige jubileum te vieren van het model, brengt Jordan Brand hem terug.

De details van de Air Jordan 4 ‘Cool Grey’

We kunnen zien dat het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van nubuck in een Cool Grey colorway. Ook het iconische gaas op de Air Jordan 4 heeft dezelfde kleur. De lacewings van de Jordan hebben een chrome kleur en zorgen voor iets meer variatie op de sneaker. Ditzelfde geldt voor het zilveren Jumpman logo op de hak van de sneaker.

Op de tong van de sneaker is ook de Jordan branding te vinden. Daaronder staat de kenmerkende tekst “flight” in het geel. De gele kleur is ook terug te vinden onder de zool. Daar is het Jumpman logo namelijk geel gekleurd. Tenslotte zien we dat de midsole wit gekleurd is.

De release

De Air Jordan 4 zal releasen op donderdag 1 augustus via de Nike SNEAKRS app. De Air Jordan 4 zal €190,- kosten zoals we gewend zijn van het Air Jordan 4 model.


Air Jordan 4 Retro 'Cool Grey'

308497-007 · Prijs vanaf €363,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 "Cool Grey"
Air Jordan 4 "Cool Grey"
Air Jordan 4 "Cool Grey"
Air Jordan 4 "Cool Grey"