Skip to content
Upcoming

Air Jordan 4 ‘Bright Crimson’ RELEASE

27 februari 2019 13:49
Air Jordan 4 ‘Bright Crimson’ RELEASE

Voor het 30-jarig jubileum komt Jordan met een aantal nieuwe modellen. We hebben de afgelopen tijd al een aantal pareltjes voorbij zien komen. En nu is de Air Jordan 4 ‘Bright Crimson’ aan de beurt. Dit opvallend nieuwe paar wordt gereleased op zaterdag 2 maart.

Sinds Michael Jordan de universiteit van North Carolina het nationale kampioenschap bezorgde, is hij niet meer weg te denken uit de basketbal wereld. In 1985 kwam hij met de wereldbekende Air Jordan 1 het veld op. Vanaf dat moment werd Michael een wereld fenomeen. Dit kwam ook door zijn opmerkelijke gedrag. Hij brak niet alleen de regels maar ook het zelfvertrouwen van zijn tegenstanders. Ter ere van de 30e verjaardag van de Air Jordan IV wordt de collectie steeds uitgebreider. Dit keer met de iconische Air Jordan 4 ‘Bright Crimson’. Een sneaker met veel opvallende details.

Air Jordan 4 ‘Bright Crimson’

De nieuwe colorway van de Air Jordan 4 geeft een bijzondere twist aan het vuurrode kleurschema. De basis van de sneaker is voornamelijk wit met wat zwarte elementen. Daarnaast heeft het een bijzonder detail. Door een opvallend elektrisch stroomachtig patroon in het vuurrood valt deze iconische sneaker erg op. Deze details zijn te zien op de midsole die ook door loopt naar de achterkant. Ook aan de zijkanten zie je nog elementen met een basis van zwart. Hierop is het vuurrode stroomachtige patroon ook weer aanwezig. Het welbekende Jumpman logo is op de hiel geplaatst. Door de witte basis met verschillende en opvallende elementen heeft de Air Jordan 4 ‘Bright Crimson’ helemaal zijn eigen stijl.

De release van deze opvallende sneaker is op zaterdag 2 maart om 09:00. Wil jij op de hoogte blijven van de Air Jordan 4 ‘Bright Crimson’? Check dan de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 4 'Bright Crimson'

308497-116 · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 'Bright Crimson'
Air Jordan 4 'Bright Crimson'
Air Jordan 4 'Bright Crimson'
Air Jordan 4 'Bright Crimson'
Images by Sneakernews