Skip to content
Upcoming

Air Jordan 33; First Look

21 september 2018 12:30
Air Jordan 33; First Look

Vorige week gaf Air Jordan al een sneakpeak van de nieuwe Air Jordan 33. Op instagram lieten ze een foto zien van een soort strap met de woorden ‘pull to lock down’ erop. Nu zijn er foto’s uitgekomen vanuit de Instagram van Air Jordan en een daarnaast een video waar de gehele Jordan 33 te zien is.

Op de foto’s is te zien dat de strap, die eerder was laten zien, over de middenvoet van de sneaker zit. Zo te zien zullen er geen veter is de nieuwe Jordan zitten en functioneert de strap alternatief voor de veters. Door aan een bepaalt deel van de strap te trekken kan je de sneaker strakker trekken en door aan een ander deel te trekken zal de Jordan wat losser worden. Daarnaast zit  er een soort klokje in de zool van de Air Jordan 33. Op de Instagram van @Jumpman23 is te zien dat het beweegt wanneer er aan touwtjes wordt getrokken. Wellicht heeft het wat te maken met de strap. Daarnaast valt het op de het materiaal van de sneaker niet meer van Flyknit is. Van de Jordan 29 tot en met de Jordan 32 was dit wel het geval.

View this post on Instagram

Fit for flight. #PrepareToFly 09.20.18.

A post shared by Jordan (@jumpman23) on

De colorway in de foto’s is een colorway met blauw, rood en zwart. De midesole zal blauw zijn met daarnaast blauwe details boven op de schoen. De strap zal rood zijn. Ook een deel van de stitches en de buitenkant van het Jumpman logo zullen rood zijn. Voor de rest is de sneaker voor ehet grootste deel zwart.

We verwachten dat Air Jordan brand meer bekend maakt over de Air Jordan 33 op 20 september. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Images by @ayanamy001 Images by @ayanamy001