Skip to content
Upcoming

De WMNS Air Jordan 3 ‘Laser Orange’ komt eraan

8 mei 2020 14:30
De WMNS Air Jordan 3 ‘Laser Orange’ komt eraan

De Air Jordan 3, een iconisch model in de Air Jordan reeks. Het was namelijk het eerste Jordan model wat designed was door de iconische schoenenontwerper Tinker Hatfield. Het model zorgde ervoor dat Michael Jordan bij Nike bleef voor zijn sportdeal. Dit model was ook de basis van een reeks legendarische Jordan modellen die Nike nog groter maakte dan wat ze al waren. De welbekende ‘Elephant’ print blijft daarom ook een gouden combo op het model. Nu we het toch over goud hebben, check deze goudgele Air Jordan 3 ‘Laser Orange’ eens!

Het model is gemaakt van een nerf lederen bovenwerk. Dit zien we aan het natuurlijke patroon op het wit leren materiaal dat is achtergelaten. Over het algemeen is het complete bovenwerk van d sneaker uitgevoerd in dit materiaal. Toch zien we nog een opvallend detail wat direct je aandacht grijpt: De ‘Elephant’ print.n dit geval hebben ze het materiaal losgelaten op de mudguard bij de toebox en bij het heelpaneel. Als finishing touch heeft Jordan Brand gekozen voor een fel oranje detail op de midsole die we ook zien terugkomen in het lacepaneel.

Er is momenteel nog geen release bekend van deze WMNS Air Jordan 3 ‘Laser Orange’. We verwachten dat deze release wel pas richting juli uit zal komen bij Nike.com. Bekijk ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor meer updates over toekomstige releases.

Air Jordan 3 WMNS 'Laser Orange'

CK9246-108 · Prijs vanaf €230,-

Naar alle aanbieders
Laser Orange
image by: @ZSneakerheadz
The Turnover