Skip to content
Upcoming

Air Jordan 13 nieuwe colorway “Atmosphere Grey”

1 maart 2019 13:08
Air Jordan 13 nieuwe colorway “Atmosphere Grey”

Jordan komt met een gloednieuwe colorway. De Air Jordan 13 “Atmosphere Grey” voegt zich toe aan de 2019 collectie. Dit keer zijn er een aantal opmerkelijke elementen te zien. De releasedatum van deze sneaker zal op zaterdag 23 maart zijn.

Het was de afgelopen maanden erg rustig rondom de Air Jordan 13. Er werd toen vooral gefocust op de andere Jordan retromodellen, maar daar zal verandering in komen. De Air Jordan 13 is misschien wel een van de interessantste modellen. Dit komt door een paar unieke elementen. De sneaker werd geïnspireerd door een grote zwarte kat. Tinker observeerde Michael Jordan en kwam tot de conclusie dat hij bewoog en handelde als een zwarte kat. Dit was ook precies hoe de vrienden van Michael hem noemde. Met deze gedachten werd de Air Jordan 13 geboren.

Details

Nu, 20 jaar later, maakt de schoen zich op voor een nieuwe interessante release. Deze keer is de gladde leren bovenkant van de Jordan 13 in een donkergrijze colorway. Door de combinatie van wit met een grijs suède spatbord en hiel heeft de sneaker een goed balans van kleur. Verder heeft de sneaker een kenmerkende hologram op de hiel die je ook weer terug ziet in de outsole. Deze hologram heeft het welbekende Jumpman logo. De midsole heeft een goede afwisseling van wit met grijs tinten. De Air Jordan 13 “Atmosphere Grey” maakt de Air Jordan 13 collectie helemaal compleet.

De releasedatum van de gloednieuwe Air Jordan 13 “Atmosphere Grey” is op zaterdag 23 maart. Benieuwd waar je deze sneaker kan bemachtigen? Check dan snel de storelist.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 13 Retro 'Atmosphere Grey'

414571-016 · Prijs vanaf €281,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 13 "Atmosphere Grey"
Air Jordan 13 "Atmosphere Grey"
Air Jordan 13 "Atmosphere Grey"
Air Jordan 13 "Atmosphere Grey"
Air Jordan 13 "Atmosphere Grey"
Air Jordan 13 "Atmosphere Grey"
Images by Nike en hanzuying