Skip to content
Newsfeed

Air Jordan 1 Zoom CMFT komt met ‘Pumpkin Spice’ colorway

3 oktober 2021 10:00
Air Jordan 1 Zoom CMFT komt met ‘Pumpkin Spice’ colorway

Het Halloween seizoen staat om de hoek en Nike viert dit met de Air Jordan 1 Zoom CMFT ‘Pumpkin Spice’. Dit paartje zal in 2021 gereleased worden.

Air Jordan 1 Zoom CMFT ‘Pumpkin Spice’ l CT0978-200

De Air Jordan 1 Zoom CMFT krijgt een herfstachtige make-over in de ‘Pumpkin Spice’. De Zoom CMFT is een lightweight variant van de klassieke Air Jordan 1 zoals we die kennen. Zo maakt de sneaker gebruik van de comfortabele Zoom technologie van Nike.

Naast het feit dat het paartje erg comfortabel is, heeft de ‘Pumpkin Spice’ ook een opvallend design. De sneaker komt in verschillende oranje tinten met een knipoog naar het herfstseizoen.

De naam ‘Pumpkin Spice’ komt sommigen misschien ook bekend voor. Dit is een kruidenmix met kruiden als kaneel, kruidnagel en gember. Deze winterse melange komt ook terug in het gelijknamige Starbucks drankje dat iedere herfst verkocht wordt.

Het design van de sneaker combineert verschillende materialen. De hiel en overlays delen dezelfde lichtoranje kleur en zijn gemaakt van grof suède. De toebox en het middenpaneel zijn van zwart suède en de veters die bij het paar komen zijn ook zwart.

De witte swoosh aan de zijkant is een opvallend detail van het silhouet. Zo is de swoosh er niet op gezet zoals bij de meeste Air Jordan 1 modellen, maar is het logo er als het ware uitgesneden. De swoosh verschijnt onder het zwarte middenpaneel.

De buitenzool en de hiel delen een feloranje kleur. De onderkant van de buitenzool heeft een dieprode kleur gekregen. Deze rode kleur is ook terug te vinden in de details op de tong en op de binnenzool. Het wing logo is in het zwart op de hiel gedrukt.

De Air Jordan 1 Zoom CMFT ‘Pumkin Spice’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel zal de sneaker in 2021 nog gereleased worden. Houd onze releasekalender in de gaten om dit paartje niet te missen. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en blijf up-to-date van de laatste sneakers.

Air Jordan 1 Zoom CMFT Pumpkin Spice
Air Jordan 1 Zoom CMFT Pumpkin Spice
Air Jordan 1 Zoom CMFT Pumpkin Spice
Air Jordan 1 Zoom CMFT Pumpkin Spice
Air Jordan 1 Zoom CMFT Pumpkin Spice
Air Jordan 1 Zoom CMFT Pumpkin Spice
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date