Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 x Travis Scott released in april 2019

31 oktober 2018 10:40
Air Jordan 1 x Travis Scott released in april 2019

Eerder was al op de Instagram van Travis Scott een preview van zijn nieuwe collaboration met Air Jordan te zien. Volgens @py_rates zal de Air Jordan 1 x Travis Scott in April 2019 uitkomen.

Naast de beelden die de rapper uit Houston deelde op zijn Instagram is er een nog wat duidelijkere foto verschenen. Op de foto is te zien dat de swoosh van de Air Jordan 1 omgekeerd zit. Daarnaast zit hij ook een stuk lager dan gewoonlijk. De colorway is genaamd Sail/Dark Mocha/University Red/Black. De mocha kleur zit verspreid over de gehele sneaker van de neus tot de hak. Daarnaast is de branding op de tong ook in de zelfde kleur. Het stuk om de enkel, de swoosh en het Air Jordan wings logo zijn allen zwart gekleurd. Net als de veters. De midsole is wit en outsole heeft weer de mocha kleur.

Een leuk detail dat Travis Scott liet zien op zijn Instagram was een verborgen vakje om geld in te doen. Dit vakje zak op de enkel onder het Air Jordan wings logo.

De Air Jordan 1 x Travis Scot zal dus waarschijnlijk April volgend jaar uitkomen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 1 x Travis Scott 

Releasedatum: April 2019
Colorway: Sail/Dark Mocha/University Red/Black

Air Jordan 1 x Travis Scott Air Jordan 1 x Travis Scott

Air Jordan 1 x Travis Scott

Air Jordan 1 x Travis Scott
Images by @travisscott and @py_rates