Upcoming

Een uniek eerbetoon aan Michael Jordan komt deze winter uit

4 oktober 2019 13:15
Een uniek eerbetoon aan Michael Jordan komt deze winter uit

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Fearless’ heeft een officiële release datum gekregen. De unieke colorway zal deze winter releasen.

Tien jaar geleden is Michael Jordan opgenomen in de basketbal ‘Hall of Fame’. Deze release is een eerbetoon aan deze prestatie. De Air Jordan 1 Retro High OG colorway heet ‘Fearless’, dit is een knipoog naar de speech van Michael Jordan. Tijdens zijn speech zei hij: ‘Limits, like fear, are often just an illusion.’. Dit is dan ook de reden dat ‘FEAR’ met een streep erdoorheen, aan de binnenkant van de sneaker op de zool staat.

De Air Jordan is gemaakt van leer en is eigenlijk een mix van twee al bestaande colorways. Dit de rode Chicago en de blauwe UNC colorway. Dit zijn de kleuren van de Chicago Bulls en de University of North Carolina, twee belangrijke teams uit Michael Jordan zijn leven. Op de zijkant van de schoen zijn natuurlijk de welbekende Air Jordan branding te vinden met het Nike Swoosh logo. Om het design af te maken is de midsole wit en de outsole rood.

Op 2 November kan je de Air Jordan 1 High OG ‘Fearless’ release verwachten bij verschillende retailers zoals Nike. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie.


Air Jordan 1 High OG Patent 'Fearless'

CK5666-100 · Prijs vanaf €370,-

Naar alle aanbieders
'Fearless'
'Fearless'
'Fearless'
'Fearless'
Images via SBD

The Turnover