Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Retro Defiant release in Juli

12 juli 2019 13:48
De Air Jordan 1 Retro Defiant release in Juli

De Air Jordan 1 is en blijft een van de meest tijdloze modellen van Nike ooit. De sneaker is daarom ook door de jaren heen in vele colorways gekomen. De Air Jordan 1 Retro High OG Defiant is een wat meer bijzondere colorway. Bij deze colorway is de swoosh weg gelaten en is er alleen een outline te zien van kapotte stiksels.

De details

De colorway van de Air Jordan 1 is vrij simpel. Het bovenwerk van de sneaker heeft een kleurencombinatie van zwart en wit die matchen met de mid- en outsole. Wat erg opvallen is, is de weg gelaten Swoosh. De Swoosh is alleen maar te zien door kapotte stiksels die een Swoosh vormen. De linkerkant van het paartje heeft aan de binnenkant wel één Swoosh zitten die geel is van kleur. Op de enkel bevind zich ook het Air Jordan logo dat zwart is met een rode outline. Als laatste matchd de insole samen met de gele Swoosh.

Het is nog niet bekend wanneer de Air Jordan 1 Retro Defiant uit gaat komen, maar word binnenkort wel verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen van de AJ1 en houd onze releasekalender in de gaten!


Air Jordan 1 Defiant Couture 'Stitch Swoosh'

CD6579-071 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Retro Defiant
Air Jordan 1 Retro Defiant
Air Jordan 1 Retro Defiant
Images by Nike