Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Mid’s “Equality” komt met abstracte patronen

14 januari 2019 12:42
Air Jordan 1 Mid’s “Equality” komt met abstracte patronen

De maand februari staat in het teken van Black History Month. Jordan Brand speelt hierop in met een speciale Air Jordan 1 Mid. Namelijk de Air Jordan 1 “Equality.

Black History Month wordt elk jaar in februari gevierd in Canada en Amerika. Black History Month is in het leven geroepen door historicus Carter G. Woodson. Hij wilde hiermee het grote publiek wijzen op de bijdrage die Afro-Amerikanen hebben gehad op de geschiedenis. Veel grote merken komen met speciale colorways om Matrin Luther King Day en Black History Month te vieren. Zo ook Jordan Brand.

De Air Jordan 1 “Equality” staat in het teken van gelijkheid. Deze tekst staat daarom op de hak van de sneaker in het wit. De rest van het bovenwerk van de sneaker is een combinatie van de kleuren black en sail. Bij de enkel staat zoals gewoonlijk het Air Jordan “Wings” logo. Wat echter wel opvalt is dat op de tong niet de Nike of Jordan branding staat maar het logo van NBA All-Star Carmelo Antony. Tenslotte heeft de Jordan 1 een bijzondere swoosh met abstracte patronen.

Benieuwd naar de Air Jordan 1 “Equality”? Dinsdag 15 januari zal hij releasen bij Nike voor €150.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

AIR JORDAN 1 Mid “Equality”

Releasedatum: 15 Januari
Prijs: €150,-
Colorway: Black/Sail
Stylecode: 852542-010

Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen

Air Jordan 1 "Equality"
Air Jordan 1 "Equality"
Air Jordan 1 "Equality"
Air Jordan 1 "Equality"
Air Jordan 1 "Equality"
Air Jordan 1 "Equality"