Skip to content
Upcoming

Jordan Brand bereidt de release voor van de Air Jordan 1 Mid met kleurrijke Swooshes

27 januari 2020 15:30
Jordan Brand bereidt de release voor van de Air Jordan 1 Mid met kleurrijke Swooshes

De laatste tijd krijgt niet alleen de Air Jordan 1 High aandacht, maar ook de Air Jordan 1 Mid. Zo zijn er nu foto’s verschenen van een nieuwe, simpele colorway die beschikt over kleurrijke Swooshes. Lees snel hieronder verder voor meer informatie.

Zoals we al zeiden krijgt de Air Jordan 1 Mid de laatste tijd veel aandacht. Er verschenen al verschillende colorways en er zijn ook al meerdere geruchten opgedoken van colorways die zullen uitkomen. Zo zien we colorways voor zowel mannen als vrouwen. Ook zagen we de sneaker al verschijnen in de samenwerking met Sheila Rashid die op 1 februari 2020 zal uitkomen.

Air Jordan 1 Mid ‘Black/White/Multicolor’ | BQ6472-063

Als we naar de sneaker gaan kijken zal het gelijk opvallen dat de sneaker beschikt over een eenvoudig pandapalet. De upper is namelijk verwerkt in simpele zwarte en witte kleuren. Hoewel de sneaker niet heel levendig is wordt er toch nog flink leven ingeblazen door de Swooshes, deze hebben namelijk wel een opvallend kleurtje gekregen. Zo heeft Jordan Brand gekozen voor een rode Swoosh op de buitenkant van de sneaker. Op de binnenkant is er gekozen voor een gele Swoosh. Om de kleuren wat sterker te maken hebben ze gekozen voor lakleer. Zodra we wat verder naar beneden afdwalen zullen we allereerst een witte Swoosh met hieronder een groene outsole.

Waneer de sneaker het daglicht voor het eerst gaat zien is tot dusver nog niet bekend. Houd daarom dagelijks onze Releasekalender in de gaten zodat jij altijd op de hoogte bent van het laatste sneaker nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de Air Jordan 1 Mid ‘Black/White/Multicolor’.


Air Jordan 1 Mid 'Multi Color'

BQ6472-063 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid BQ6472-063 Release Date
Air Jordan 1 Mid BQ6472-063 Release Date
Air Jordan 1 Mid BQ6472-063 Release Date
Air Jordan 1 Mid BQ6472-063 Release Date
Images by Nike