Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid verschijnt binnenkort in een ‘Metallic Gold’ colorway

18 juli 2020 10:01
De Air Jordan 1 Mid verschijnt binnenkort in een ‘Metallic Gold’ colorway

De Air Jordan 1 Mid heeft in 2020 al veel aandacht gekregen. Er zijn meerdere colorways gereleased en er zijn alweer beelden opgedoken van een nieuwe colorway, genaamd ‘Metallic Gold’.

Kort geleden doken ook beelden op van de AJ 1 Mid SE in een zomers kleurenpallet. De ene colorway was ‘Light Blue’ gekleurd, terwijl de andere colorway ‘Bone/Yellow’ van kleur was. Beide colorways zullen in de augustus 2020 releasen. KLIK HIER om meer over de sneakers te lezen.

Air Jordan 1 Mid ‘Metallic Gold’ | Closer Look

Dankzij @sneakerjamz kregen wij een first look op deze aankomende AJ 1 Mid colorway. De sneaker krijgt een gladde lederen constructie in een witte kleur. Hierop zijn verschillende overlays geplaatst die zijn verwerkt in een metallic gouden kleur. Om wat contrast toe te voegen heeft Nike gekozen voor zwarte accenten op de Swooshes, veters en rondom de enkel. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole en een zwarte outsole.

Helaas is er tot dusver nog geen releasedatum bekend gemaakt, dus blijf Sneakerjagers in de gaten houden totdat er een officiële releasedatum bekend is gemaakt! Scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Images by @sneakerjamz