Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Mid komt met een suede bovenwerk

20 december 2018 13:06
Air Jordan 1 Mid komt met een suede bovenwerk

De Jordan 1 Mid komt binnenkort met een bovenwerk van suede. Hierdoor heeft de sneaker wat weg van de Aleali May Jordan 1 die 22 december zal uitkomen.

Het bovenwerk van de Jordan 1 Mid is bijna volledig gemaakt van suede. Op een deel bij de enkels en de swoosh is het bovenwerk van suede. Daarnaast heeft de Jordan 1 een aantal mooie kleuren op het bovenwerk. Zoals het blauw dat de hiel en de stuk rondom de veters kleurt. Daarnaast heeft de neus en het vlak bij de enkel een soort grijs/bruine kleur. Tenslotte zit er ook nog een groene kleur op de Jordan 1. De veters, tong, swoosh en Jordan branding zijn zwart gekleurd.

Mocht je dit een toffe sneaker vinden? Neem dan vooral ook een kijkje naar de blog over de Aleali May Jordan 1. Deze zal op zaterdag 22 december uitkomen voor €160.

Er is nog geen release datum bekend voor de Air Jordan 1 Mid. Wel weten we dat hij €110 zal gaan kosten. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 1 Mid “Suede”

Releasedatum: Nog niet bekend
Prijs: €110,-
Colorway: Grey/Purple/White
Stylecode: 852542-203

Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid