Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low krijgt een ’85 Varsity Red’ look

7 april 2020 14:01
De Air Jordan 1 Low krijgt een ’85 Varsity Red’ look

De Air Jordan 1. Het eerste model wat afkomstig is van de samenwerking tussen Nike en Michael Jordan. Wat startte als een signature sportdeal groeide uit tot een wereldwijde erkenning voor zowel Jordan zelf als Nike als sportmerk. De samenwerking verliep in het begin niet vlekkeloos maar hij is uitgegroeid tot dé meest herkenbare samenwerking tussen een merk en een sportman. Het startte allemaal bij de Air Jordan 1 High, later volgde de Mid en de Low variant en we merken dat Jordan Brand de laatste tijd lekker bezig is met het terugbrengen van de Low colorways. De komende colorway is er eentje waar het allemaal mee startte in 1985. De Air Jordan 1 Low ’85 Varisty Red’.

Deze Air Jordan 1 Low is gemaakt van een materiaal wat we bijna altijd wel terug zien komen op de Air Jordan 1: leer. Het gehele bovenwerk is gemaakt van het natuurlijke product. Op verschillende stukken, zoals de zwarte underlayer achter de swoosh, heeft ook een nerf patroon.

Op de tongue is het traditionele Jumpman logo geborduurd, terwijl er op de heel gebruik is gemaakt van het Wings logo. Beide logo’s zijn dik geborduurd, zodat ze extra goed zichtbaar zijn.

Deze Air Jordan 1 Low ’85 Varisty Red’ heeft momenteel nog geen bevestigde releasedatum maar we verwachten hem eerder vroeg dan laat. Check daarom altijd de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste sneakernieuws en eventuele updates over deze Air Jordan 1 Low ’85 Varisty Red’.