Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low krijgt een ‘Gym Red’ colorway

11 februari 2020 13:27
De Air Jordan 1 Low krijgt een ‘Gym Red’ colorway

2020 starte voor de Air Jordan 1 fans al erg goed. Na de introductie van de Dior x Air Jordan 1 Low en High en de talloze Dunk releases merken we dat de hype rondom de lage modellen van Nike weer extreem groot is. Aangezien de Air Jordan 1 Low erg veel lijkt op de Dunk Low lift het model goed mee op deze hype en is de sneaker hotter dan ooit. De volgende colorway voor de Air Jordan 1 Low is de altijd geliefde ‘Gym Red’ colorway.

Waar we normaal eerst of in combinatie met een High top release zien pakt Jordan Brand het sinds 2020 anders aan. Met de verschillende Jordan releases op de planning kan het niet anders dan dat we ook soms eerst een Low variant zien verschijnen. Deze colorway oogt erg rustig en bold maar heeft toch nog wel een aantal opvallende details.

Op de heel is het Air Jordan logo, wat normaal gedrukt wordt, vervangen door een rood geborduurde Wings logo. Ook zien we dat er op de tongue de ‘Nike Air’ branding is vervangen voor een klassiek Jumpman logo. Verder op de tongue zien we een lace-patch met Michael Jordan’s rugnummer, 23. Het gehele bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een mooi glad en licht glanzend leer.

Er is momenteel nog geen release bekend van deze AJ1 Low ‘Gym Red’. We denken wel dat Nike.com hem spoedig zal aankondigen. In de tussentijd kun je altijd onze Sneakerjagers Releasekalender in de gaten houden voor updates en al het andere sneakernews.

Air Jordan 1 Low 'Gym Red'

553558-611 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low