Upcoming

Release Reminder van de Air Jordan 1 High Zoom ‘Rage Green’

19 juni 2020 11:04
Release Reminder van de Air Jordan 1 High Zoom ‘Rage Green’

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar zaterdag 20 juni 2020 is het zo ver. De release van de Air Jordan 1 High Zoom ‘Rage Green’.

De Air Jordan 1 High Zoom hebben we al eens eerder voorbij zien komen, namelijk in een ‘Racer Blue’ colorway. Deze was zeer populair en dat zal vast en zeker ook met de ‘Rage Green’ colorway gebeuren.

Air Jordan 1 High Zoom ‘Rage Green’ | CK6637-002

De ‘Rage Green’ colorway hebben we nog nooit eerder gezien. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een combinatie van groene en zwarte kleuren. De materialen die zijn gebruikt voor het bovenwerk zijn harig suède en leer. Ook ziet het er naar uit dat de Swoosh is gemaakt van 3M reflecterend materiaal. Onder de upper loopt een contrasterende witte midsole met hieronder een transparante outsole die beschikt over een gradient van blauw naar rood, net als bij de ‘Racer Blue’ colorway.

Aankomende zaterdag is het 20 juni 2020 en dat betekent dat de sneaker zal releasen om 09:00u ’s ochtends. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €170,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie.


Air Jordan 1 High Zoom 'Rage Green'

CK6637-002 · Prijs vanaf €165,-

Naar alle aanbieders
Rage Green
Rage Green

The Turnover