Upcoming

Er zijn officiële foto’s naar buiten gekomen van de Air Jordan 1 High Zoom ‘Fearless’

25 oktober 2019 12:00
Er zijn officiële foto’s naar buiten gekomen van de Air Jordan 1 High Zoom ‘Fearless’

Van de week schreven wij een blog met een overzicht van alle Jordan’s die deel uitmaken van de Fearless collectie. Nu zijn er officiële afbeeldingen naar buiten gekomen van de Air Jordan 1 High Zoom ‘Fearless’. Dit is wel één van de meest bijzondere colorways van de collectie.

De Fearless collectie bestaat uit twaalf verschillende Air Jordan modellen. In deze collectie zullen de High, Mid en Low modellen voorbij komen. Ook zullen er een aantal samenwerkingen zijn met bijvoorbeeld CLOT en Blue the Great. Elke sneaker is uniek op zijn eigen manier en zullen er voor zorgen dat toch iedereen nog even omkijkt naar jouw paartje Jordans.

Air Jordan 1 High Zoom ‘Fearless’ | BV0006-900

Deze nieuwe, bijzondere colorway beschikt over een bovenwerk met een volledig iriserende laag die de kleuren veranderd door middel van het licht. Dit word gevolgd door een opmerkelijke technische overgang naar een volledig Zoom Air systeem. Het design wordt afgemaakt dankzij een gradient van rood naar blauw. Op de ijzige midsole, rondom de enkel en op de tong is er natuurlijk branding aanwezig.

Gelukkig is er ook al een officiële releasedatum bekend voor de Air Jordan 1 High Zoom ‘Fearless’. De sneaker komt namelijk uit op 7 december 2019. Er zal een prijskaartje van €175,- aanhangen. De sneaker zal in ieder geval uitkomen bij Nike, maar houd onze Releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van een volledige Storelist Overview.


Air Jordan 1 High Zoom 'Fearless'

BV0006-900 · Prijs vanaf €303,-

Naar alle aanbieders
Zoom Fearless
Zoom Fearless
Images by Nike

The Turnover